DONATEURS

Joy for People is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Op deze manier willen wij het geloof in Jezus Christus delen met anderen. Om dit met de hoge kwaliteit te kunnen doen die de vereniging nastreeft, zijn er inkomsten nodig. Onze vaste kosten bestaan bijvoorbeeld uit de huur van de repetitieruimte, de dirigent, het schrijven van nieuwe arrangementen en het aanschaffen en onderhouden van de licht- en geluidsapparatuur. De inkomsten bestaan uit bijdragen van gemeenten voor het verzorgen van optredens en ook de steun van onze sponsoren. Daarnaast is Joy for People ook trots op haar donateurs. Deze donateurs zorgen ervoor dat bovenstaande kosten betaald kunnen worden en maken het ook mogelijk dat Joy for People nieuwe programma's en themadiensten kan maken.

DONATEUR WORDEN?
Wij zouden het fijn vinden wanneer u donateur wilt worden van Joy for People Gospel Choir. Dit kunt u doen door middel van een jaarlijkse donatie. U bepaalt zelf de hoogte van dit bedrag. Wilt u ons ook steunen? Vul dan onderstaand formulier in en meld u aan als donateur!

dvdjfplive

 

Donateursactie
Als u nu donateur wordt van Joy for People en ons voor een bedrag van minimaal € 20,00 per jaar steunt, dan ontvangt u daarvoor als extra dank gratis onze DVD 'Live'. Op deze DVD kunt u genieten van een concertregistratie van het concert dat Joy for People gaf op 4 november 2010 in sporthal Kalverdijkje te Leeuwarden.

 

Reageer snel om gebruik te kunnen maken van dit aanbod. Op = op!