ONS AANBOD

 

Joy for People Gospel Choir is een veelzijdig koor. Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor (kerk)diensten, themadiensten, concerten en meer. Een greep uit onze activiteiten:

  • meewerken aan kerk- en bijzondere diensten
  • organiseren concerten, samen met andere koren/solisten
  • bijdrage leveren aan radio- en televisieopnames
  • graag geziene gast op festivals
  • ieder jaar een nieuw, avondvullend kerstprogramma
  • verzorgen avondvullende concerten in binnen- en buitenland

Naast reguliere concerten en kerstconcerten kunt u Joy for People Gospel Choir dus ook vragen voor de invulling van een complete kerkdienst of themaconcert. Joy for People verzorgt inhoud en het thema en omlijst dit met gepaste muziek en groot enthousiasme van de koorleden. Zoek je een inspirerende invulling voor de dienst in jouw kerk? Twijfel niet, en informeer eens bij ons management.

 

JfP 'IN CONCERT'

Na een zeer succesvolle première op 1 december 2019 in Sense Dokkum, is het tijd voor Joy for People om het programma ‘In Concert’ aan de rest van het publiek te laten horen. Er is hard gewerkt aan een geheel nieuw concept. In uitstraling, beleving en muziekkeuze is gekozen voor een andere koers, waarmee we ook een breder publiek wil aanspreken. In een avondvullend programma passeren swingende black gospels, prachtige ballads en christelijke popsongs de revue. Joy for People hoopt u/jou binnenkort te mogen verrassen en te prikkelen tijdens Joy for People in Concert”!

JfP In Concert klein bestand

©Pier Meindertsma Fotografie

 

Themaconcert "Be Inspired. The best story ever told”

Het programma "Be Inspired. The best story ever told” vertolkt het bewogen leven van Jezus in woord, beeld, en muziek. De schilderijen over het leven van Jezus van de hand van de bekende Dokkumer kunstenaar Jan Kooistra vormen het decor waartegen de gospelsongs van Joy for People uitgevoerd worden. Het gloednieuwe lustrumprogramma van Joy for People is ter ere van het 45-jarig bestaan in eigen beheer uitgebracht en bestaat uit een groot aantal moderne arrangementen van eigen hand.

 

Themadienst 'Is God online?'

Is God online?Facebook, WhatsApp, Instagram; de wereld van nu staat bol van de sociale media. We zijn constant 'online'. Deze middelen zouden onze communicatie moeten verdiepen maar is dit wel zo? En waar is God in deze digitale wereld? Waar is God in een wereld die beheerst wordt door verschillen? Is God online?
Joy for People zoekt met u in de themadienst naar antwoorden op deze vragen. Een zoektocht met een kleurrijk karakter, net als de groep zelf. En net zo divers als uw leefwereld. De dienst is een eigentijds programma met interactieve elementen en wordt volledig verzorgd door de groep. Muziek op hoog niveau aangevuld met het juiste licht en geluid zorgen er voor dat de themadienst een afgerond geheel is.

 

Joy for People XS

Slechts begeleid op een cajón, piano en eventueel basgitaar,  verzorgen we af en toe optredens (vaak onversterkt) in een kleinere setting dan gewoonlijk. Denk aan het medewerking verlenen aan huwelijksdiensten of optredens in de wat kleinere kerken. Anders dan anders , maar zeker zo intiem en sfeervol!!

 

Paasthemadienst 'Kruiswoorden'

De rode draad in deze paasthemadienst zijn de raadselachtige laatste woorden die Jezus sprak aan het kruis. Deze kruiswoorden geven richting aan onze weg met God. In deze paasthemadienst beleeft Joy for People samen met u wat de kruiswoorden voor het leven betekenen. In een muzikale reis wordt u meegenomen  van het lijden en sterven naar de opstanding van Jezus.